Preskočiť na obsah
Home » Blog » Čistenie dlažby

Čistenie dlažby

    Vyčistíme a obnovíme vonkajšiu dlažbu, chodníky, palisády, terasy. Ponúkame profesionálne čistenie zámkovej dlažby a všetkých exteriérových povrchov od machu, prachu, lišajníkov, smogových a poveternostných stôp.

    Hĺbkovým čistením pomocou vysokotlakovej pary odstránime z dlažby nánosy špiny, prachu, atmosferické znečistenie, stopy od pneumatík, olej a mastnoty. Vieme si poradiť so všetkými druhmi dlažieb: zámková, betónová, keramická, kamenná aj drevená.
    Podľa potreby vieme Vašu dlažbu impregnovať s ochranným prípravkom, ktorý chráni dlažbu pred vodou a poveternostnými podmienkami. Následná starostlivosť bude oveľa jednoduchšia.

    Odstránenie znečistenia spôsobeného po stavebných prácach. Odstránime odolné zvyšky cementu, malty , blata a všetkých ostatných nečistôt z dlaždíc či asfaltu.

    Objavila sa Vám burina medzi zámkovou dlažbou? Nechce sa Vám nad tím krčiť hodiny s nožíkom v ruke? Aj pre Vás ponúkame riešenie vo forme odstránenia buriny a následného škárovania zámkovej dlažby. Burinu v prvom rade chemicky, alebo termicky zneškodníme a následne ju pomocou vysokotlakovej pary a rotačnej trysky odstránime zo škár zámkovej dlažby.

    Kľúčové slová
    Čistenie fasády Galanta, Čistenie fasády Šaľa, Čistenie fasády Senec, Čistenie fasády Dunajská Streda, Čistenie fasády Trnava, Čistenie fasády Nové Zámky, Čistenie fasády Komárno, Čistenie fasády Nitra, Čistenie fasády Bratislava