Preskočiť na obsah
Home » Blog » Profesionálne čistenie exteriérov

Profesionálne čistenie exteriérov

    Profesionálne služby v oblasti exteriérového čistenia každého povrchu. Ponúkame vám čistenie fasády, strechy, dlažby, príjazdov atď. Vrátime vášmu domu nový vzhľad. Používame pritom rôzne metódy pre dosiahnutie najlepšieho výsledku. Tisíce vyčistené štvorcové metre garantujú, že vám navrhneme najlepšiu metódu na konkrétny typ povrchu a nečistoty. Pracujeme s najlepšími technológiami a podľa potreby vieme navrhnúť aj najlepšie prípravky na čistenie.

    Našim hlavným profilom je ekologické čistenie exteriérov s vysokotlakovou parou. Je to metóda, ktorá využíva vysoký tlak a teplo na odstránenie nečistôt a usadenín z rôznych povrchov, ako sú strechy, fasády, chodníky a pod. Výhodou tejto metódy je, že nevyužíva chemikálie a tým pádom neškodí životnému prostrediu, zároveň najväčšia časť použitej vody sa odparí a tak sa nevytopí celý váš dvor. Vysokotlaková para dokáže odstrániť aj silné usadeniny, ako napríklad pleseň, mach, smogové usadeniny, mastné fľaky a iné. Používame pri tom vysokotlakový čistič s ohrevom vody, ktorý podľa potreby vie automaticky pridávať aj chémiu, čím veľká väčšina nečistôt sa dá v krátkom čase odstrániť.

    Kľúčové slová:

    čistenie dlažby, ekologické čistenie, čistenie fasády, ako vyčistiť zámkovú dlažbu, čistenie zámkovej dlažby, čistenie zámkovej dlažby od machu, umývanie fasády, čistenie betónovej dlažby, čistenie vonkajšej dlažby, čistenie dlažby, čistenie striech, čistenie striech cena, ako vyčistiť zámkovú dlažbu od oleja, prípravok na čistenie fasády, čistenie strechy, čistenie terasy, čistenie fasády, čistenie strechy od machu cena, čistenie strechy od machu, čistenie striech bramac, cistenie spar v zamkovej dlazbe, cistenie strechy cena, cistenie skridle, čistenie škridle, cistenie fasady pripravok, chemia na cistenie zamkovej dlazby, ako vyčistiť strechu od machov, čistenie škridly, ako vycistit zamkovu dlazbu od machu, cistenie dlazby na terase, prostriedok na cistenie zamkovej dlazby